Sayfalar

9 Haziran 2018 Cumartesi

Kadınlarda Göğüs Büyütme

 Son zamanlarda özellikle genç yaştaki bayanların hayali dişiliklerini belirginleştiren büyük ve geniş göğüsler, olmaya başladı.Hatta bazı kadınlar için büyük göğüsler dişiliğini ön plana çıkaran erkekleri etkileyen en önemli unsur olarak görüyorlar. 
  Bazı kadınlar genetik olarak doğal iri yada normal göğüslere sahip olurken bazılarının ise aşırı derecede küçük göğüslere sahip olabiliyorlar. Hatta bazı kadınlar göğüslerinin sütyen takamayacak kadar küçük olanlar bulunmaktadır.
  Peki kadınlarda küçük göğüslerin olması nasıl olarak etkilemektedir? Neden Büyük göğüsler arzu edilmektedir?
  •  Genellikle sorun psikolojik olarak olumsuz etkiler. Bazı kadınlar yada genç kızlar için takıntı olabilir.
  • Kadının eşi yada partneri büyük göğüs beklentisi olabiliyor. Buda kadında bir eksiklik hissettirebiliyor.
  • Kadınların arkadaşlarına göre kıyasladığında göğüsleri küçük olabiliyor. Bu nedenle kadın arkadaşlarının gibi büyük göğüslere sahip olması beklentisi doğuyor.
  • Diğer bir durum ise kadının küçük göğüsleri var diye kendisinin beğenilmeyeceği endişesine kapılmasına bağlı olarak özgüven eksikliği olabiliyor.
  • Kadının partnerindeki büyük göğüs isteği ve büyük göğüsün ilişkide daha iyi olacağı düşüncesi de nedenler arasında bulunmaktadır.
 Bu gibi nedenlerden dolayı kadınlar göğüslerini büyütmek istiyorlar.Bunun için doğal yöntemler olduğu gibi ameliyatlada göğüs büyütülebiliyor. Burada doğal yöntenmler ve döğüs büyütme kürleri paylaşılacaktır. Doğal yöntemlerle büyütme için sabır ve zaman gerekmektedir.

Hızlı göğüs büyütmenin en kolay yolu cerrahi ve kimyasal takviyeler olsa da, birazcık zaman ve sabır ile doğal yollardan göğüslerinizi büyütmeniz mümkün. Düzenli çalışma ve uygun beslenme ile, herhangi bir dış takviyeye gerek duymadan göğüslerinizde gelişim gözlemleyebilirsiniz.


  Göğüs boyu, temelde  baz dokular, yağ dokuları ve sinir uçlarının birleşimi ile oluşuyor. Bu dokular, göğüs bölgesinde ne kadar yoğun görülürse, göğüs ölçünüz de aynı düzeyde büyüyor. Göğüs dokusunu oluşturan bu yapılar büyük ölçüde ergenlikte genişliyor. Bunun dışında, menopoz sonrasında, hamilelik sırasında ve menstrüel döngü esnasında da göğüs dokusunda büyüme gözlemlenmekte.

 Ergenlik esnasında, göğüsler, vücutta oluşan hormon değişiklikleri doğrultusunda gelişmeye başlar. Göğüs ölçünüzün büyümesindeki en önemli iki hormon östrojen ve projesteron. Bu iki hormonun vücuttaki miktarı, direk olarak göğüs büyümesi ile bağlantılı. Buna ek olarak, beslenme ve genetik de kadınlarda göğüslerin boyutunu belirleyen diğer faktörler arasında gösteriliyor.
 Güzellik endüstrisinde, göğüs büyütmek için, kremlerden hormon iğnelerine kadar farklı yöntemler, her geçen gün farklı çeşitlerde artarak yaygınlaşıyor. Bu tarz kimyasal müdahaleler dışında, cerrahi olarak göğüs büyütmek de mümkün.

 Göğüs dokusunun direk olarak beslenme ile genişletilebileceği hakkında görüşler bulunuyor. Masaj ve diğer yöntemlere kıyasla daha yavaş olsa da, bazı kadınlarda kesin göğüs büyüme etkisi yarattığı gözlemlenmiş.
 Yer Elması: Yer elması, içerdiği proestrojen sayesinde göğüs büyümesine katkı sağlayabiliyor. Proestrojen, göğüs büyümesinde etkili iki hormondan biri.
Hindiba Kökü: Hindiba kökünü ister kaynatarak, isterseniz kapsül olarak yutabilirsiniz. Günde iki kez kullanmanız önerilen hindiba kökü ile göğüslerde büyüme birkaç ay içerisinde gözlemlenebiliyor.
 Cüce Palmiye Özütü:  Genellikle kapsül olarak bulunabilen cüce palmiye özütü, günde iki kez kullanılırsa, göğüslerde büyümeyi tetiklemektedir.
 Büyük göğüslere sahip olmanız için soya ve süt ürünlerini tüketmeniz daha faydalı olacaktır. Birgün soya peyniri tüketip ertesi gün ise soya sütünü kullanın.
 Meme büyütmeyi arttırabilmek için tavuk bageti sürekli yiyin.
 Arpa, keten tohumu, kabak, ayçiçek ve anason tohumu göğüslerdeki gelişmeyi uyarmaktadır.
 Vücut kıvrımlarının gelişmesi içinse domates, havuç, barbunya, pancar, karnabahar, brokolli, brüksel salatası, salatalık, mercimek, yeşil fasulye, soğan, nohut, börülce, kereviz ve bezelye tüketmeniz gerekir.
 Daha dolgun göğüsler için armut, elma, kiraz, kavun, şeftali ve üzüm gibi meyveleri tercih edin.
 Göğüs sağlığınız için yulaf ezmesi, tam buğday, kuru erik, fasulye filizi, zeytin, kahverengi pirinç ve buğday tohumlarını tercih etmeniz daha doğru olacaktır.
 Hint safranı, zencefil, rezene, çemen otu, karanfil ve çavdar karışımlarının az miktarlarda kullanılma da göğüs boyutunu arttırmada etkilidir.
 Bunları uyguladığınızda sizinde dolgun ve büyük göğüsleriniz olacaktır.Sadece sabırlı olmanız gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder