Sayfalar

9 Haziran 2018 Cumartesi

G Noktası Nedir? Nasıl Bulunur?


 Vajina uyarılmaya başladığı anda mesane boşken dahi idrar yapma isteğini beyne iletebilir. Fakat bu gerçekten idrar olduğu değil, uyarılma adına doğru yolda olunduğunun göstergesidir.

 Baş parmağın dışarıda bırakılarak işaret ve orta parmağın vajinaya girmesi ile de G noktası uyarılabilmektedir. Bu noktada, baş parmak dışarıda ve pubis kemiğinin üzerinde durmalıdır. Sol dış tarafa doğru kesik kesik ama sık bir şekilde baskı uygulayarak bu nokta bulunabilir. Bu sırada baş parmak ile vajina içerisinde olan parmaklar birbirini sıkıştırarak bu noktayı uyaracaktır. İdrara çıkma isteği duyulduğunda baskılar yerini basınca bırakmalı ve kesinlikle uyarmaktan vazgeçilmemelidir.

Kadınlarda G noktası & Erkeklerde G noktası

Kadınların G noktasını bulmak ne kadar zorsa, erkeklerin o derece kolaydır. Erkeklerde G noktası, anüsten yaklaşık olarak bir başparmak kadar yukarıdadır. Bu nedenle ulaşılmak istenen hedef bölge, prostatlardır. Erkeklerin G noktasını bulabilmesi için, sırtüstü uzanarak bacaklarını karınlarına doğru çekmeleri doğru olacaktır. Burada anüs ile hayalar arasında bölgenin uyarılması erkeklerin orgazma ulaşması için yeterlidir.


  G Noktası Nedir? 

 Kadınlarda bu bölge, vajina girişinin üzerindedir. Genellikle kadınlarda menapoz döneminden sonra G noktalarında, küçülme yaşanabilir. Bunun dışında kadınlar, kendileri ya da partnerleri ile yaşayacakları G noktası orgazmında, kesinlikle uyarı esnasında G noktalarını kabartmalarına ve uyarıdan şişirmelerine konsantre olmaları gerekmektedir. Bazı orgazmlarda, erkeklerin boşalma şekilleri gibi kadınlarda beyaz bir sıvı geldiğini görebilirler. Bu, kadınlar için oldukça nadir görülen ve kesinlikle çok daha zevkli bir boşalmanın sonucudur. Bazı kadınlar gelen bu sıvının idrarı olduğunu düşünebilir. Fakat kesinlikle gelen sıvı idrar değildir.

 G Noktası Pozisyonları Nelerdir?

 Genellikle, sırt üstü yatma pozisyonunun G noktasının bulunması için daha uygun olduğuna inanılsa da, yüzükoyun uzanmak G noktasının yerini daha belirgin hale getirecektir. Özellikle bu nokta uyarıldığında idrara çıkma hissi verdiği için önceden idrarın yapılması ve mesanenin boşaltılması da bu anlamda daha doğru olacaktır. Klozete oturarak uyarma işleminin gerçekleştirilmesi idrarın kaçırılması korkusuna da engel olacaktır. İlişki esnasında G noktası uyarılmak isteniyorsa, kadının erkeğe sırtı dönük olduğu pozisyonlar idealdir. Bu esnada erkeğin penisi, kadının G noktasına daha yakın olacağından, uyarılması da daha kolaydır.


Erkeklerin Zevk Noktaları Nelerdir?

 Pek çok erkek, vücutlarının yan bölümlerinin uyarılmasından hoşlanır ve oldukça zevk alırlar. Bunun dışında erkekler en çok yumurtalarının temasında zevk alır ve doruğa ulaşabilirler. Çoğu erkek kendinde bulunan G noktasından habersizdir. Hatta bunu bilinçli olarak da bilmezden gelebilmektedir. Bu durumun anüs bölgesinde olmasından kaynaklandığı da bilinmektedir. Erkekler, eşcinsel ilişki olarak düşündükleri bu uyarılmadan cinselliğin doruklarına ulaşabilir ve hiçbir şekilde eşcinsel ilişkiyi anımsatmadığını da öğrenebilir.

Kaynak https://kadin.com/g-noktasi-nedir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder